Hyvät, hienot ja tärkeätTähän olen listannut kirjoja, joista olen erityisesti nauttinut. Jotka ovat innostaneet, hauskuttaneet, ihastuttaneet, vaikuttaneet. Joiden seuraan olen kaivannut. Joiden jälkeen, kun ne oli luettu, hetkellinen apeus ja tyhjyys hiipi mieleen - siihen asti että löysin uuden kirjakaverin.                                                                                 
Panoksena elämä
    
4 kommenttia:

 1. Tykkään tällaisista listoista! Kiva tutkia käykö maut yhteen ja etsiä lukusuosituksia! Täytyy myöntää, että montaa näistä enole lukenut, mutta pidän mielessä kun luettavien pino hupenee...

  VastaaPoista
 2. Noniin olen huomannut monien bloggareiden tykkäävän :-) Minä taas en erikoisemmin harrasta listoja, mutta jossain vaiheessa tätä blogielämää tunsin tarvetta antaa noille erityisesti vaikuttaneille lisänäkyvyyttä. Jotenkin vielä tykkään jälkikäteen erikseen katsoa noita kansia.
  Blogeista tulee kyllä koko ajan niin paljon lukuvinkkejä, että välillä alkaa hirvittää. Siinä mielessä, että jäikö nyt kokonaan pois ne omat satunnaisesti jostain eteentulevat, spontaanit valinnat.

  VastaaPoista
 3. Katrina, Tulisiipi, Polta nämä kirjeet, Nickelin pojat... Listalla oli todella monta omaa suosikkiani. Niin ja vielä Pettersonin Hevosvarkaat, jonka luimme kirjallisuuspiirikirjana - ihana, vaikuttava kirja, jonka voisi vaikka lukea jo uusiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sitten aika samanlainen kirjamaku:) On kiva uudelleen tältä sivulta muistella noita suosikkeja. Osasta ovat näköjään kuvat häipyneet. Olen kai lainannut kuvan jostain ilman oikeutta...

   Poista