sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Tätä on kaivattu

Turussa 16.1.2021 Kylmää oli, mutta voih kuinka kaunista! Siniset varjot, lumen kimaltelevat kiteet ja puissa riippuvat pikkuiset kristallit...











8 kommenttia:

  1. Kuvasi kertovat kaiken: hrhh..., mutta kaunista sokerikuorrutettua kristallikimalluksin ja tuo siunattu valo;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkee, että ihmiset ovat täällä ihan innoissaan. Kuvattava ei heti lopu :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia.
    Valo on lupaus myös lämmöstä. Selvästi huomaa, että päivä on pitempi.
    Nyt pitää nauttia tästä, kun ei ole varma, näkeekö joka talvi lunta. Ajattelin ottaa parin vuoden tauon jälkeen sukset esiin. Jos vaikka hiihtäisi lasten ladun, jossa ei ole mäkiä. Katselin tänään nelivuotiaan iloa lumesta: meni mahalleen ja kieppui lumessa ihan kuin koirat videoilla joita koiraihmiset ovat nyt someen laittaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luminen talvi on niin ihana ja tarpeellinen katkos pitkään harmaaseen. Me jo lähdimme eilen tarmokkaasti sivakoimaan, vaikka näytti että koko Turku oli samoissa ajatuksissa ja samalla suunnalla. Niin ihanaa, kelikin tosi hyvä kun lumi tuli tuollaisena raskaana ja on nyt painunut kunnon tatamiksi pehmeän lumen alle. Kuin helmikuinen tuo hanki nyt. Jänön ja ketun jäljetkin aika pinnassa, hanki kantaa.

      Poista
  3. Ihania talvikuvia! Mukavaa, että teillekin on nyt tullut kunnon talvi. :) Oulussa asuessa talvessa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä (sen tulo on toistaiseksi ollut taattua joka vuosi...) mutta tammikuun lisääntyvä valo kyllä riemastuttaa edelleen. Ja tänä vuonna jotenkin erityisen paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, Oulussa ei varmaan mitään ihmeellistä, täällä sitäkin harvinaisempaa. Ja nyt on kova pelko että loppuuko ihanuus liian äkisti vesisateisiin. Kyllä luminen talvi on ainoa kunnon lääke pitkään pimeyteen!

      Poista
  4. Oikein tulee mieleeni, jotta tuonne kun pääsisi kunnolla kolaamaan... No, ei vaineskaan. Meillä on pihassa vasta pienoinen kasa, vaimo sano, että muistuttaa Kilimandzaroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin näkyy, että omakotitaloalueella ihmisillä on töitä ihan tarpeeksi. Eivätkä kaikki autoilijat esim taida lunta niin rakastaa. Minulle ja varsinkin lapsille se on täälläkin tosi tärkeää. Näkee miten pikkuipanat vetää tohkeissaan pulkkiaan tuolla mäissä, väsymättä kovin nopeasti. Kävelyhän noille ei maistu, paljon ei voi lumettomana talvena lapset ulkona tehdä, ainakaan kiinnostavaa.

      Poista