lauantai 22. marraskuuta 2014

Madeira
Kuva: Madeira Live

 

Onde fica o hotel?
 
Tämä matami lähtee nyt viikoksi Madeiralle. Mukana on Pekka Borgin Sumumetsistä paahderinteille opas levadapoluille. Ostin jo uudet Ecco goretex kengät, jotta vaeltaminen sujuu. Paha vain, että jo aamulla vähän pyörrytti lukemani levadareittien selostukset. Kärsin kaikkien muiden kammojen lisäksi myös korkean paikan kammosta. Jonkin verran kokemusta kyllä on edelliseltä kerralta noin 15 vuotta sitten. Mutta laitan kengät joka tapauksessa jalkaan kun menen kulmabaariin. Lisäksi mukana seuraa John Banvillen Todistajan kirja, josta en ota selvää - onko aika sekopäistä vai todella hieno... Ja varman päälle: Kjell Westön Hägring 38.


Até logo!

6 kommenttia:

 1. Hyvää ja leppoisaa matkaa, Leena! Minulle on niin paljon kehuttu Madeiraa, että sinne on varmaan pakko joskus mennä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Säät ovat todella vaihtelevia. Näyttää olevan aurinkoisin huominen matkapäiväni ja sitten tuleekin sadetta joka ainut päivä. Tuleepa sitten luettuakin :)

  VastaaPoista
 3. Käypä katsomassa minun blogissani. Laitoin sinulle inspiroivan haasteen, mutta matkaile vain rauhassa ja palaa asiaan, kun ehdit. ;)

  Toivottavasti ei nyt kuitenkaan joka päivä sataisi.

  VastaaPoista
 4. En ole kuullut kenenkään moittineen Madeiraa!

  <3

  VastaaPoista
 5. Oletko edennyt Todistajan kanssa? Ihmettelen ja kääntelen sitä käsissäni?

  VastaaPoista
 6. En todellakaan edennyt. Lopetin oman ihmettelyni ja palautin kirjastoon. Olin sen verran kauan jo pihalla sen kanssa, että siellä ei enää ollut viihtyisää :)

  VastaaPoista