keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Hyvää Joulua!

Muutama joulukuinen kuva Turun jouluvalaistuksesta, sen jälkeen kun uutisissakin näitä näytettiin. Vasta siinä vaiheessa huomattiin ja jaksettiin lähteä ulos pimeään seikkailemaan. 


Virallinen kuusi Tuomiokirkon edessä on tänä vuonna topakka mamselli. Nyt kun se saa yleisöltä perutun joulurauhan julistuksen takia tavallista vähemmän näkyvyyttä, var så god!

Siinä se vanha Aura-joki vain mataa ajasta toiseen, vuodenajasta seuraavaan, niin kauniisti valoja peilaten. Lumisia kuorrutteita tullaan ilmeisesti joulun aikaan näkemään aina harvemmin näillä leveyksillä.


Tänä vuonna kun ihmisten päitä on ylen määrin kuormittanut punaisella usein kuvattu piikikäs ja pallomainen virus, niin eikö vain näistäkin kauniista korallin värisistä koristeista melkein ensin tule ikäviä mielleyhtymiä, ennen kuin sen unohtaa noita tuijotellessa.



Teatterisillalla hehkutetaan - myös punaisin palloin - sekä joulua että teatterissa esitettävää Cabaret-musikaalia. Jospa sen saisi ensi vuonna nähdä, istua mitään pelkäämättä teatterissa...

Hyvää Joulua, rauhaa ja rakkautta tutut ja tuntemattomat!


6 kommenttia:

  1. Hyvää Joulua ja toiveikkuutta Uudelle Vuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiveikkuus alkaa vääjäämättä pilkahdella, valon myötä ja vähän uutistenkin. Lumi tekisi terää tänne meillekin. Hyvää Joulua ketjukolaaja!

      Poista
  2. Punaiset pallot luovat kieltämättä ikäviä mielikuvia tässä tilanteessa, mutta kuvasi ovat kauniita ja jouluisia, etenkin topakka mamselli on kuusi paikallaan.

    Leppoisaa ja omanoloista joulua, jonka kautta kohti uutta vuotta ja uusia seikkailuja sekä toivottavasti väljempiä iloisempia aikoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tuossa mamsellin läheisyydessä Pietari Brahen ympärillä myös komeat valorakennelmat, jotka näkyivät tvn lähetyksessä, mutta olivat jostain syystä sammuksissa meidän kävelymme aikana. Nättiä oli, eikä ihan pysty puhelimen kamera niitä sävyjä pimeästä toistamaan.

      Mukavia joulun pyhiä Takkutukka, valoa kohti, just niin!

      Poista
  3. Turussa on hieno jouluvalaistus!
    Meillä ei kaupunki ole paljon satsannut, mutta onneksi yksityiset ihmiset sitäkin enemmän.

    Mieheni innostui niin paljon rokotteen tulosta, että osti jo kesäkuuksi meille liput Kulttuuritalolle jazzkonserttiin. Koneen äärestä noustuaan hän totesi:"Tais tulla jonkinlainen hypomaniakohtaus, kun näin optimistiseksi lyöttäydyin."

    Iloa ja valoa ja kaikkea hyvää jouluusi, Leena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä siirtyi syksystä Saision Valehtelijan peruukki, toivottavasti johonkin nyt kohta pääsee. Hyvä on olla optimisti, vaikka aika vaikeaakin kun koko ajan tuutataan noita uusia uhkia.

      Meillä on nyt aivan erilainen kahden hengen joulu. On siinä hyvätkin puolensa, aika vähillä hommilla pääsi. Melkein niin vähillä, että meinasi nekin jäädä tekemättä ;) Toivottavasti tämä jäi silti viimeiseksi tämmöiseksi jouluksi.

      Mukavia joulun pyhiä Marjatta!

      Poista